Projekt

Här är några av de projekt jag har gjort så här långt. Och fler är på gång.

Rallylydnad

Ett roligare sätt att träna din hund.

Svenska Brukshundsklubben skriver:

Genom glädje, kommunikation och samarbete ska hund och förare ta sig igenom en rallylydnadsbana. Rally i namnet betyder inte att det ska gå fort utan att hunden "kör" en bana enligt "kartläsarens", förarens, anvisningar. Anvisningarna finns på skyltar med ca 3-5 meters avstånd som både visar vägen och vad som ska genomföras.”
Läs mer på deras hemsida.
Leija

Appen

För att underlätta din träning har jag gjort an lite app som du kan ladda ner till din iPhone. Appen innehåller ett kartotek över de skyltar som ingår i de olika rallylydnads-momenten. Tanken är att du ska ha dem med dig i fickan och kunna träna på dem var du än befinner dig.

Första sidan är en översikt över alla skyltar. De är indelade i fyra olika klasser. Nybörjar, fortsättnings, avancerad och mästarklass. På så sätt kan man enkelt hitta den övning man vill träna på.

Dra fingret upp eller ner för att bläddra bland bilderna. Välj genom att trycka på kortet.

Du får då upp en större bild av kortet som beskriver momentet som ska utföras. Detta är samma skylt som används på tävlingar och kurser.

Om du vill få en förklaring till hur momentet ska utföras så trycker du två gånger snabbt på kortet. Då visas en textbeskrivning av momentet.

Du kan också bläddra fram nästa eller föregående kort genom att svepa med fingret åt höger eller vänster på kortet.


Du hittar appen i på iTunes appstore.

Har du synpunkter på appen eller förslag på förbättringar så är du välkommen att höra av dig till rallylydnad@stefansbo.se

24T Klocka

En enkel iPhone app som visar en 24 timmars klocka med solens upp och nedgång baserat på din position och aktuellt datum.


Appen finns på iTunes appstore.

OptimizedCC

Ett projekt åt OptimizedCC.

Byggt ett program till Mac för analys av tulldata. Programmet laddar ner tullregler från Tullverket. Sen importerar man en tullfil från kunden och analyserar för att se om kunden kan återvinna några tullavgifter.

Minisuds

Ett projekt åt Ministuds.

Arbetet gick ut på att bygga en app för barngymnastik. Appen innehåller gympapass och övningar på olika nivåer med videofilmer som visar hur övningarna ska genomföras.

Resultatet blev en prototyp som Ministuds själva har arbetat vidare på och som nu finns att ladda ner på iTunes appstore